Kasko

Kasko per parking: --

Mini Kasko: --

Full Kasko: --

Super Full Kasko: --

* Te gjitha cmimet perfshijne TVSH-ne

Informatat e vetures

Pakot


Kasko per parking Mini Kasko Full Kasko Super Full Kasko
-- -- -- --
Aksidentit rrugor
Rrëzimit apo goditjes së ndonjë sendi duke përfshirë ehujt dhe dëborën që bie
Rrëzimit të mjeteve fluturuese ajrore
Brejtësve, kafshëve shtëpiake apo të egra
Thyerjes ose dëmtimit të xhamit të vendosur standard në mjetin motorik të siguruar
Thyerja ose dëmtimi i trupave ndriques dritave të vendosurauara jashtë dhe pasqyrës në mjetin motorik të siguruar
Përmbytjes së mjetit motorik të siguruar gjatë transportit me trajekt
Ndihmës së ofruar personave të lënduar, respektivisht pengimi nga dëmtimi më i madh i sendeve
Zjarrit
Goditjes së drejtpërdrejtë nga rrufeja
Ndikimit të papritur nga jashtë i nxehtësisë dhe ai kimik ndaj mjetit motorik të siguruar
Shpërthimit
Stuhisë
Breshrit
Rrëshqitjes së terrenit dhe shembjes së dheut
Ortekut të dëborës
Vërshimit, reshjeve të dendura dhe niveli i lartë i ujit
Vandalizmit
Manifestimeve dhe demonstratave
Vjedhjes, plaçkitjes, vjedhjes së pjesëve të cilat janë në mjetin motorik dhe marrja kundërligjore e mjetit motorik me qëllim që ai të shfrytëzohet për vozitje